En Çok Abone Olunan 10 YouTube Kanalı

 

İlginç Gerçeklerle Dünyanın En Çok Abone Olunan 10 YouTube Kanalı [2024 Sürümü]

YouTube'da kimin en çok abonesi olduğuna dair bilgi arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Bu yazıda pek çok ilginç şey keşfedeceksiniz;

  • Dünyanın en çok abone olunan YouTube kanallarının en yeni listesi
  • Başarılarına katkıda bulunan faktörler
  • Her kanal hakkında birkaç kısa bilgi ve çok daha fazlası

Hazır mısın? Ayrıntılara geçelim. 


En Çok Abone Olunan 10 YouTube Kanalı


2024 Yılında Dünyada En Çok Abone Olunan 10 YouTube Kanalı (Başarı Sırları)


1. T Serisi (258+ Milyon)

T-Serisi YouTube kanalı, müzik videoları, film fragmanları, oyuncularla röportajlar ve daha fazlasını içeren eğlence videolarının yer aldığı dünyanın en çok abone olunan 1 numaralı kanalıdır. T-Serisi, 2019 yılında PewDiePie'ı geçerek en çok aboneye sahip kanal oldu.

Kısa Bilgiler:

  • Toplam aboneler: 258 milyon
  • Kategori: Müzik ve Film
  • Katılma Tarihi: 13 Mart 2006
  • En çok izlenen video: 1,5 milyar izlenmeyle Vaaste Song
  • Kanalın Ömür Boyu İzlenme Sayısı (Şimdiye Kadar): 239.649.572.846 izlenme

T Serisi YouTube'da Neden Popüler?

Kesintisiz eğlenceli videolar: T-Serisi, YouTube'da içerik üreten bir makinedir. Her gün 3 ila 5 video yüklüyor (hatta bazen on video bile). Her biri yüksek kalitede ve pek çok beklentiyi beraberinde getiriyor. Kanallarında şu anda 2024 itibarıyla 20.000'den fazla video bulunuyor.

Genellikle çoğu insan müzik dinlemekten asla yorulmaz. Bu nedenle aralıksız eğlenceli videolar yayınlamak T Serisi YouTube kanalı için bir cazibe işlevi görüyor.

Güçlü tanıtımlar: T-Serisi, izleyicilerinde merak uyandırmak için sık sık gelecek videolarının küçük tanıtımlarını yayınlıyor. Muhtemelen her videonun bu kadar çok izlenmesinin nedeni budur.

Çeşitlilik: T Serisi YouTube kanalı, birçok izleyiciye hitap eden çeşitli videolar sunduğu için de popülerdir. Örneğin, müzik severler ve sıkı film hayranları için içerikler sunuyor. Bu çeşitlilik, T Serisi izleyicilerinin etkileşimde kalmasına ve daha fazlası için geri gelmelerine yardımcı olur.


2.MrBeast ( 234+ Milyon)

MrBeast (Jimmy Donaldson) dünyadaki en yüksek YouTube abonelerinden birine sahiptir. MrBeast'in net değeri 2024 itibarıyla 500 milyon doların üzerinde olduğundan kendisi aynı zamanda en zengin YouTuber'lardan biridir .

Kısa Bilgiler:

  • Toplam aboneler: 234 milyon
  • Kategori: Eğlence
  • Katılma Tarihi: 20 Şubat 2012
  • En çok izlenen video: “Gerçek Hayatta 456.000 Dolarlık Kalamar Oyunu!” 564 milyon izlenme ile
  • Kanalın Ömür Boyu İzlenme Sayısı (Şimdiye Kadar): 41.812.146.535 izlenme

MrBeast YouTube'da Neden Popüler?

İşte MrBeast'in bu kadar çok YouTube abonesine sahip olmasının birkaç ÖNEMLİ nedeni.

MrBeast'in kişiliği: MrBeast yardımsever doğası ve gerçekçi kişiliğiyle tanınır. O, GERÇEK HAYATtaki Noel Baba olarak bilinir. 

Aboneleriyle kişisel düzeyde KOLAY bir şekilde bağlantı kurabilmesinin nedeni kişiliğidir. MrBeast çoğu zaman videolarında abonelerine yer veriyor, araba hediye ediyor ve milyonlarca dolar bağışta bulunarak onlara topluluğunun bir parçası olduklarını hissettiriyor.

Eğlenceli: Çoğu kişi Bay Canavar'ın videolarını izliyor çünkü videolarında GECİKME YOK. Videoları hiç gecikme olmadan başlatıyor ve doğrudan konuya geliyor. MrBeast'in videoları genellikle çok eğlenceli ve ilgi çekicidir. Videonun her saniyesini değerlendiren düzenleme ekibine şapka çıkartıyoruz.

Bu, videolarını çok popüler kılıyor; insanlar onun çevrimiçi hiçbir yerde bulamayacağınız benzersiz ve olağanüstü içeriğine ilgi duyuyor.

Güçlü Hikaye Anlatımı: MrBeast'in neden dünyanın en çok aboneye sahip YouTuber'ı haline geldiğini biliyor muydunuz? Bunun nedeni hikaye anlatma yeteneğidir. Videoları genellikle şok edici veya şaşırtıcı bir olay gibi güçlü bir olayla başlıyor. Yaptığı şey, anında dikkatinizi çekmek ve daha sonra ne olacağını görmek için videonun tamamını görme isteği uyandırmasıdır.


3. Kocomelon (170+ Milyon)

Cocomelon, 161 milyondan fazla abonesiyle çocuklara yönelik en popüler YouTube kanallarından biridir. Bu kanal çoğunlukla çocuklar için tekerlemeler de dahil olmak üzere eğlenceli ve eğitici içerikler hazırlıyor. 

Kısa Bilgiler:

  • Toplam aboneler: 170 milyon
  • Kategori: Eğitim
  • Katılma Tarihi: 2 Eylül 2006
  • En çok izlenen video: “Banyo Şarkısı | CoComelon Tekerlemeleri” 6,5 milyar izlenmeyle
  • Kanalda Ömür Boyu İzlenme Sayısı (Şimdiye Kadar): 175.653.804.169 izlenme

Cocomelon YouTube'da Neden Popüler?

Çocuklara yönelik içerik çeşitliliği: Çoğu ebeveyn, hiçbir amacı olmadığı için çocuklarının TV veya film izlemesine izin vermez. Ancak Cocomelon gibi bir YouTube kanalıyla çocuklarınız hem eğlenecek hem de eğitim alacak. Çocuk tekerlemelerinden eğitim içeriğine ve oyuncak incelemelerine kadar her şeyi kapsar. Bu, her çocuğun keyif alacağı bir şey olduğu anlamına gelir.

İlgi çekici içerik: Cocomelon YouTube videolarını izlerseniz, çocukların ilgisini canlı tutmak için genellikle parlak renkler (sarı gibi), akılda kalıcı müzik ve basit bir dil kullandıklarını fark edeceksiniz. Bu, çocukların videoları tekrar tekrar izlemek isteme olasılığını artırır ve sonuç olarak daha fazla izlenme süresi, etkileşim ve abone sayısında artışa yol açar.


4. SETIndia (167+ Milyon)

Sony Entertainment Television (SET) India, Hindistan'ın önde gelen Hintçe eğlence kanallarından biridir. Bu kanalda, The Kapil Sharma Show, Shark Tank India, Kaun Banega Crorepati, Indian Idol ve daha fazlası gibi popüler şovlar da dahil olmak üzere Hint film galalarını, kurgu ve kurgu dışı şovları bulacaksınız.

Kısa Bilgiler:

  • Toplam aboneler: 167 milyon
  • Kategori: Eğlence 
  • Katılma Tarihi: 21 Eylül 2006
  • En çok izlenen video: 230 milyondan fazla izlenmeyle "Suç Devriyesi 100 Dav-Pech"
  • Kanalın Ömür Boyu İzlenme Sayısı (Şimdiye Kadar): 157.662.313.389 izlenme

SET India kanalı YouTube'da neden popüler?

En yaşlı oyuncu: SET India 1995 yılında kuruldu. Bollywood endüstrisinin en eski oyuncularından biridir. 20 yılı aşkın bir süredir bir markanız (veya ürününüz) varsa geniş bir takipçi kitlesine sahip olacaksınız. Tek başına bu TEK neden, kanala yeni kanallara göre bir avantaj sağlar ve milyonlarca görüntüleme elde edilmesine yardımcı olur.

Suç dizileri: Çoğu insan suç videolarını, gerilim ve gerilim filmlerini sever. SET Hindistan kanalında hepsi var. Suç Devriyesi kanalında en çok izlenen dizilerden biri. Yani realite şovları, dramalar ve komediler de dahil olmak üzere içeriğin popülerliği buna çok yardımcı oldu. 

Yüksek kaliteli üretim değerleri: SET India, üretim değerleriyle tanınmaktadır. Yüksek kaliteli videolar oluşturmak için çok para harcıyorlar. Bu, videolarının izlenmesini daha keyifli hale getirir ve uzun vadede daha fazla görüntüleme ve abone kazanmalarına yardımcı olur.


5. Çocuklar Diana Gösterisi (118+ Milyon)

“Kids Diana Show”, Diana ve Roma'nın başrollerini paylaştığı, özellikle çocukları eğlendiren, en çok beğenilen çocuklara yönelik YouTube kanalıdır. Onlar tam anlamıyla YouTube yıldızlarıdır ve kanallarındaki her video, komedi videoları oluşturmak için canlı performanslar, animasyon ve müziğin bir karışımıyla oluşturulmuştur.

Kısa Bilgiler:

  • Toplam aboneler: 118 milyon
  • Kategori: Eğlence
  • Katılma Tarihi: 12 Mayıs 2015
  • En çok izlenen video: 2,3 milyar izlenmeyle “Diana – LIKE IT – Çocuk Şarkısı (Resmi Video)”
  • Kanalın Ömür Boyu İzlenme Sayısı (Şimdiye Kadar): 99.343.982.488 izlenme

Kids Diana Show YouTube'da Neden Popüler?

Mükemmel düzenleme : Bu kanaldaki videoları izlerseniz düzenleme çalışmalarını anında takdir edeceksiniz. Bu kanal genellikle çocukların ilgisini çekecek yüksek kaliteli videolar üretir. Videolar renkli, son derece iyi düzenlenmiş ve akılda kalıcı müzikler içeriyor.

Tutarlılık: Kids Diana Show YouTube kanalı sekiz yıl önce açıldı. O zamandan beri düzenli olarak çocuklar için ilgi çekici videolar yayınlıyorlar. Bu tutarlılık, abonelerinin etkileşimde kalmasını ve daha fazlası için geri gelmelerini sağlayan şeydir.

Çoklu dil: Kids Diana Show YouTube kanalının 20 dile çevrildiğini biliyor muydunuz? Birden fazla bölgeden izleyiciler videolarınızı izlediğinde, kesinlikle daha fazla görüntüleme, etkileşim ve abone elde edersiniz.


6.PewDiePie (111+ Milyon )

PewDiePie, 100 milyon aboneye ulaşan ilk YouTuber'lardan biridir. PewDiePie'ın net değeri 2024 itibariyle 56 milyon dolar. Şu anda 111 milyondan fazla abonesi var ve bu da onu dünyanın en popüler YouTuber'larından biri yapıyor. 

Kısa Bilgiler:

  • Toplam aboneler: 111 milyon
  • Kategori: Oyun ve Eğlence
  • Katılma Tarihi: 29 Nis 2010
  • En çok izlenen video: 132 milyon izlenmeyle “I'M NOT CRAZY (OUTLAST IRL GAMEPLAY)”
  • Kanalda Ömür Boyu İzlenme Sayısı (Şimdiye Kadar): 29.211.794.762 izlenme

PewDiePie YouTube'da Neden Popüler?

Tutarlılık: PewDiePie'ın YouTube kanalını 2010 yılında açtığını biliyor muydunuz? O zamandan beri sürekli olarak YouTube'a video yüklüyor. Geçtiğimiz on yılda kanalında 4700'den fazla video yayınladı.

Çoğu YouTuber, bir veya iki milyona ulaştıktan sonra düzenli olarak paylaşım yapmayı bırakır. PewDiePie'da durum böyle DEĞİLDİR çünkü tutarlılık ona sadık bir hayran kitlesi kazandırdı. Başarılı bir YouTuber olmak istiyorsanız tutarlı olun. Bir program oluşturun ve ona sadık kalın.

Çeşitli videolar: Çoğu kişinin PewDiePie'ın içeriğini sevmesinin bir nedeni de onun oyun videoları, meydan okuma videoları, tepki videoları, seyahat videoları ve daha fazlası dahil olmak üzere GENİŞ bir konu yelpazesinde videolar yüklemesidir. Bu çeşitlilik onun TÜM ilgi alanlarına sahip takipçiler oluşturmasına yardımcı oldu.

YouTube ortak çalışmaları: PewDiePie gibi başarılı YouTube kullanıcılarının hızla yeni aboneler kazanmasının bir nedeni var. Nedeni ise işbirlikleri. PewDiePie sıklıkla Markiplier , Jackepepticeye, MrBeast ve daha fazlası gibi diğer popüler YouTuber'larla işbirliği yapar . Bu işbirlikleri genellikle her iki şekilde de çalışır ve daha fazla görüntüleme ve abone sağlar.


7. Nastya gibi (112+ Milyon)

"Like Nastya", 106 milyondan fazla abonesiyle çocuklar için en çok abone olunan kanallardan biridir. 

Kanalda, çevrimiçi olarak Like Nastya olarak bilinen, Rus-Amerikalı bir YouTuber olan Anastasia Radzinskaya (10 yaşında bir çocuk) yer alıyor. Bu kanalda Nastya ve ebeveynlerinin oyun oynadığı, öğrendiği, şarkı söylediği ve yaşam deneyimlerini paylaştığı videoları bulacaksınız. 

Kısa Bilgiler:

  • Toplam aboneler: 112 milyon
  • Kategori: Çocuk Eğlencesi 
  • Katılma Tarihi: 6 Aralık 2016
  • En çok izlenen video: 943 milyondan fazla izlenmeyle "Nastya ve Papa çiftlik koyunlarında uyuyor Aile eğlence gezisi".
  • Kanalda Ömür Boyu İzlenme Sayısı (Şimdiye Kadar): 96.990.631.920 izlenme

Like Nastya YouTube'da Neden Popüler?

Belirli bir kitleyi hedefler: "Like Nastya'nın YouTube kanalı"nın başarısının 1 numaralı nedeni, belirli bir kitleyi hedeflemesidir: özellikle 2 ila 8 yaş arası çocukları. Bu, onlara özellikle bu yaş grubunun ilgi alanlarına göre uyarlanmış içerik oluşturma olanağı tanır.

Bir uygulama: Ayrıca Google Play Store'da 1 milyondan fazla indirilen ve 4,4'ten fazla puan alan çocuklar için bir eğitim uygulaması da var. Bu uygulama çocukların oyun oynamasına ve yeni şeyler öğrenmesine olanak tanır. Sonuçta YouTube videolarını tanıtmalarına yardımcı olur, bu da daha fazla görüntüleme, etkileşim ve aboneye yardımcı olur. 


8. Vlad ve Niki (109+ Milyon)

“Vlad ve Niki” yaklaşık 100 milyon abonesi olan, yüksek puan alan bir çocuklara yönelik YouTube kanalıdır. Bu kanalda Amerika doğumlu kardeşler Vladislav Vashketov ve Nikita Vashketov yer alıyor. Ayrıca eğitici videoları izlemek ve kolay oyun bulmacalarını tamamlamak için ücretsiz bir Google Play Store uygulaması da sunar.

Kısa Bilgiler:

  • Toplam aboneler: 109 milyon
  • Kategori: Çocuklar
  • Katılma Tarihi: 23 Nis 2018
  • En çok izlenen video: 1,1 milyardan fazla izlenmeyle “Vlad ve Niki – Çocuklar için Oyuncaklarla İlgili Yeni Komik Hikayeler”
  • Kanalın Ömür Boyu İzlenme Sayısı (Şimdiye Kadar): 84.062.623.092 izlenme

“Vlad ve Niki” kanalı YouTube'da neden popüler?

Bilgilendirici: Çoğu çocuk kanalı eğlencelidir. Vlad ve Niki'nin kanalı, "yemek pişirme" videoları gibi çeşitli yararlı video oynatma listeleri içerdiğinden bilgilendiricidir. Çocuklara farklı kültürleri, dilleri ve konuları öğretirler.

Tutarlılık: Vlad ve Niki kanalı, çocuklara yönelik yüksek kaliteli videoları tutarlı bir şekilde yüklüyor ve bu da kitlelerinin ilgisini canlı tutmalarına yardımcı oluyor.


9. Zee Müzik Şirketi (104+ Milyon)

Zee Music, 222.000 saatlik televizyon içeriğinden oluşan BÜYÜK bir kütüphaneye sahip olan Hindistan'ın önde gelen eğlence şirketlerinden biridir. 

Kısa Bilgiler:

  • Toplam aboneler: 104 milyon
  • Kategori: Müzik
  • Katılma Tarihi: 12 Mart 2014
  • En çok izlenen video: 1,3 milyar görüntülemeyle “Mile Ho Tum – Reprise Version”
  • Kanalda Ömür Boyu İzlenme Sayısı (Şimdiye Kadar): 63.489.769.941 izlenme

Zee Music Company kanalı YouTube'da neden Popüler?

Bollywood müziğinin popülaritesi: Zee Music kanalı son derece popüler çünkü Hindistan'dan ve dünya çapında bir milyardan fazla müzik severi var. Kanalda geleneksel klasik müzikten modern popa kadar geniş bir müzik yelpazesi yer alıyor. 

İşbirlikleri: Zee Music'in YouTube başarısına katkıda bulunan ANAHTAR faktörlerden biri, Zee Music Company'nin Salman Khan, Shah Rukh Khan, Deepika Padukone ve çok daha fazlası gibi birçok popüler sanatçıyla işbirliği yapmış olmasıdır. Bu işbirlikleri videolarının izlenme sayısını artırdı ve milyonlarca yeni izleyicinin ilgisini çekti.

Herkes için bir şeyler var: Hepsinden önemlisi, Zee Music Company'nin eski ve yeni filmlerden şarkılar da dahil olmak üzere Bollywood müziklerinden oluşan BÜYÜK bir koleksiyonu var. Bu, herkes için bir şeyler olduğu anlamına gelir.


10.WWE (99,1+ Milyon )

Çoğumuzun WWE (aynı zamanda WWF olarak da bilinir) ile ilgili çocukluk anıları vardır. WWE kanalı, Raw, SmackDown, NXT ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm favori WWE süperstarlarınızın ve canlı şovlarınızın videolarını izleyebileceğiniz yerdir.

Kısa Bilgiler:

  • Toplam aboneler: 99,1 milyon
  • Kategori: Eğlence
  • Katılma Tarihi: 11 Mayıs 2007
  • En çok izlenen video: 315 milyon izlenmeyle "Randy Orton, Triple H ile kişiselleşiyor"
  • Kanalın Ömür Boyu İzlenme Sayısı (Şimdiye Kadar): 81.144.969.056 izlenme

WWE kanalı YouTube'da neden Popüler?

İşte WWE kanalının YouTube'da popüler olmasının birkaç nedeni.

Son derece eğlenceli içerik: WWE kanalının sahip olduğu eğlenceli videolar sayesinde 100 milyona yakın takipçisi var. Tam WWE maçlarını, viral makaraları ve kamera arkası görüntülerini bulabilirsiniz.

Küresel izleyici kitlesi: Futbol, ​​tenis vb. gibi dünya çapında takipçisi olan çok az spor vardır. Dünya çapında BÜYÜK bir takipçi kitlesine sahip olan WWE de bunlardan biridir. Bu kadar BÜYÜK bir erişimle, milyonlarca insanı videolarınıza abone olmaya kolayca çekebilirsiniz.

Etkili tanıtım: WWE'nin küresel sosyal medya platformlarında 1 milyardan fazla takipçisi olduğunu biliyor muydunuz? 

WWE, sporunu pazarlama konusunda son derece iyidir. Çocuklardan 60+ yaşa kadar her türden insan videolarını eğlence için izliyor. Ayrıca içeriklerini tanıtmak için sosyal medya, televizyon, reklam panosu reklamları ve daha fazlası dahil olmak üzere tonlarca farklı pazarlama kanalı kullanıyorlar.




Yayınlarımıza e-posta Abonesi Olarak Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olun
E-mail adresiniz:

Mail Kutunuzdan Onaylamayı Unutmayınız