Blogger İpuçları

Yeni Başlayanlar İçin En İyi Bloglama İpuçları ve Püf Noktaları

Blog yazarı olarak yeni başlıyorsanız veya yakın zamanda yeni bir blog açtıysanız ve en iyi blog yazma tüyolarından bazılarını arıyorsanız, aşağıdaki bölüme kesinlikle göz atmalısınız.

1. SEO öğrenmeye başlayın

Eğer sıfırdan başlamak zorunda kalsaydım SEO öğrenmeye daha çok önem verirdim. SEO (arama motoru optimizasyonu), hem satış hem de trafik üreten yüksek trafikli bir blog oluşturmanın anahtarıdır.

SEO'yu göz ardı ederek blog dünyasında hayatta kalamazsınız.

Farkında olsanız da olmasanız da, Google artık saniyede ortalama 40.000'den fazla arama sorgusu işliyor ; bu, Google arama istatistiklerine göre dünya çapında günde 3,5 milyardan fazla aramaya ve yılda 1,2 trilyon aramaya karşılık geliyor.




Bu yüzden mümkün olan en kısa sürede öğrenmeye başlayın, çünkü onu kavramak zaman alır ve tutarlı pratik yapar.

Bu bloglama ipucunu nasıl uygulayabilirim? SEO çoğunlukla yararlı içerik oluşturmak, bağlantılar oluşturmak ve içeriğinizi belirli anahtar kelimeler için optimize etmekle ilgilidir. Bu üç şeyi doğru yaparsanız, hangi alanda olursanız olun 1. sırayı alabilirsiniz.

SEO öğrenirken en büyük sorun güvenilir bir öğretmen veya akıl hocası bulmaktır. Video izleyerek öğrenebilirsiniz ama mesele güvendir. Günümüzde herkes SEO Gurusu olduğunu iddia ediyor . Benim tavsiyem SEO konusunda pratik deneyimi olan uzmanlardan bilgi almanızdır.


Eğer hala nereden öğreneceğiniz konusunda kararsızsanız Google SEO Uzmanları tarafından yazılan SEO başlangıç ​​kılavuzunu okuyabilirsiniz . Ücretsizdir, kapsamlıdır ve SEO'ya yeni başlayanlar için son derece faydalıdır.


Yayınlarımıza e-posta Abonesi Olarak Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olun
E-mail adresiniz:

Mail Kutunuzdan Onaylamayı Unutmayınız