Blogger SEO Ayarları


Blogger SEO Ayarları




Yeni bir blog açtınız güzel yazılar yazıyorsunuz ama trafiğinizi bir türlü artıramıyor sunuz. Bu yazımızda sizlere Blogger SEO, ve Blogger temel SEO ayarları ile ilgili bilgiler paylaşacağım.


Blogger SEO Ayarları


Blogger seo ayarlarını yaptıktan sonra, Google'da trafiğinizi artıracak arama sonuçlarında sizi üst sıralara çıkaracak en önemli etken yazınızın Özgün olmasıdır.
Blogger seo madde madde nasıl yapılır anlatmaya başlayalım..

Blogger anahtar kelime yoğunluğu.


Blogger'da yazacağınız makalenizin içerisine anahtar kelimelerini dağıtmalı sınız. Bu anahtar kelimeleriniz diğer kelimeler gibi olmasın! yani yazı içerisine baktığında fark edilsin kalın yapabilirsiniz, italik yapabilirsiniz, renkli yapabilirsiniz biz bunları görerek fark ediyoruz Google ise bu belirttiğiniz özelliklerle anahtar kelimelerinizi fark ediyor. Anahtar kelime yoğunluğu ne kadar iyi yapılırsa o kadar çok farkedilirsiniz..

Blogger'da etiket kullanımı


Etiketlerinizide yazdığınız makaleye uygun şekilde seçmeniz gerekiyor. Yani seo ile ilgili bir yazı yazıyorsanız eğer etiketleriniz de seo ile ilgili olmalı örnek verecek olursak.


1. Seo
2. Seo nedir
3. Seo ayarları nasıl yapılır
Örnek durum şekilde çoğaltabiliriz ama çok da abartmamak lazım o zaman yaptığınız Seo çalışmasının bir önemi kalmayacaktır.

👉 Blogger Seo İpuçları Yazımızda Tavsiye Edilir.

Yazıyı biraz kısa kesmem gerekti devamını müsait oldukça yazacağım..



Yayınlarımıza e-posta Abonesi Olarak Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olun
E-mail adresiniz:

Mail Kutunuzdan Onaylamayı Unutmayınız