Blogger.com'um faydaları



Blogger.com'um faydaları



Blogger.com’un Faydaları Nelerdir?

bu yazıda, blogger.com olarak bilinen blogcular için en ünlü web sitesinden bahsedeceğim . İnsanların çoğu bunu biliyor. Pek çok insan bloglamaya başlamak veya SEO hakkında bilgi edinmek için en iyi CMS platformu olduğunu soruyor. Blogcu için başlangıçta onları önereceğim. Bu yüzden çoğu zaman bana blogger.com'un yararlarının ne olduğunu soracaklar Çoğu zaman, bana blogger ve WordPress arasındaki farkın ne olduğunu sordular Yani burada onlara cevap vereceğim. Ve umarım sorunuzun cevabını alırsınız. Burada, blogger.com'un yararları hakkında bilgi edinmenize yardımcı olabilecek bazı önemli noktaları veriyorum.

Google Platformu > Bildiğiniz gibi, bunun Google tarafından sağlanan bir platform olduğunu. Ve SEO öğrenmek istiyorsanız o zaman blogger.com ile başlamalısınız. Google, WordPress, Wix, Weebly, vb. Gibi ücretsiz bir alt etki alanı sağlayan diğer web sitelerine kıyasla sıralamada öncelik verir. Bu yüzden blogger.com'u seçmeniz büyük bir neden.


Ücretsiz kullanılabilirlik

Blogger.com, blogunuzu başlatmak için ücretsiz bir alt etki alanı verir. Bu aynı zamanda blogger.com ile başlamak için büyük bir nedendir. Ücretsiz bir blog oluşturabilirsiniz. Burada blogger.com, blogunuz için bir alt etki alanı sunar. Bir web adresi olarak adlandırılır. Böylece düşüncelerinizi yatırım yapmadan başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Blogunuzu başlatmak için paranız yoksa, blogger.com'da ücretsiz bir blog oluşturmanız gerekir. Burada ayrıca ücretsiz temalar alabilirsiniz. Böylece herhangi bir yatırım yapmadan çekici bir blog yapabilirsiniz. Blogger.com ayrıca alt alanınız için ücretsiz barındırma hizmetleri sunar. Hosting'in umrunda değil. Blogger.com tarafından yönetilir .


Kullanıcı dostu arayüz

Blogger.com, blogunuzu yönetmek için kullanıcı dostu bir arayüz sunar. Bu aynı zamanda blogunuzu başlatmak için büyük bir nedendir. Blogunuzu başlatırken çok kolay bir arayüze sahip olmalısınız. Çünkü blogunuzda temalar, düzen, diğer ayarlar gibi birçok şeyi yönetmeniz gerekiyor. Yeni iseniz kolayca anlayabilirsiniz.


Sınırsız Hosting Hizmeti

Blogger.com ücretsiz barındırma hizmeti vermektedir. GoDaddy veya diğerleri gibi diğer şirketlerin barındırma hizmetlerini kullanacaksanız, web barındırma sağlayıcınıza biraz para ödemeniz gerekir. Ancak burada barındırma için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Ve çok fazla trafik umrunda değil. Başka bir barındırma hizmeti kullanacaksanız, trafik için dikkat etmeniz gerekir. Çok sayıda ziyaretçiniz varsa, barındırma hizmetleri için çok yüksek bir ücret ödemeniz gerekir. Ama burada umursamıyorsun. Sınırsız trafiği kaldırabilir.


Google Adsense Onayı

Eğer acemiyseniz ve insanların çoğu Google Adsense’in blog veya web siteleri için onay almasını istiyor Bu nedenle başka bir ücretsiz alt etki alanı kullanacaksanız Google Adsense onayını alamazsınız. Ancak blogger.com'u kullanacaksanız, Google Adsense onayını kolayca alabilirsiniz. Çünkü bu, yeni bir blogcu için Google Adsense onayına sahip olmaları için büyük bir şey Çünkü herkes işinden biraz para kazanmak istiyor. Yani burada bir şansınız Google Adsense Onayını ücretsiz olarak unutmuş olmanız.


Sonuç

Yani bu blogger.com 'un faydaları nelerdir sorusunun cevabı Umarım cevabı bulmuşsundur. Burada blog yazıcısının yararlarını da okuyabilirsiniz Makalemi sonuna kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Eğer bu Konuyu Faydalı bulursanız, düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşmalısınız. Bu makale ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, aşağıdaki yorum bölümüne yazmalısınız.



Yayınlarımıza e-posta Abonesi Olarak Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olun
E-mail adresiniz:

Mail Kutunuzdan Onaylamayı Unutmayınız

2 yorum

yorum
Ali Demiral
admin
14 Eylül 2020 05:40 ×

Blogger, blog sahibi olmak isteyenler büyük bir nimet diyebilirim. 5 yıldır kullandığım başka bir firmaya ait subdomain sitemden blogspot'a geçmeye karar verdim.

Cevapla
avatar
Arif M.
admin
9 Haziran 2021 18:27 ×

Bir kaç kez çeşitli konularda joomla tabanlı web siteleri kurmuştum. O kadar önlem almama rağmen sitelerim korsanların saldırından kurtulamadı. Bu nedenle güvenli bulduğum blogspot.com sitesini kullanmaya başladım.

Cevapla
avatar