Blogger İçin 4 Şık E-Posta Aboneliği Widget'ı

Blogger İçin 4 Şık E-Posta Aboneliği Widget'ı


E-posta aboneliği widget'ı , feedburner tarafından sağlanan blogger kenar çubuğu için bir abonelik formudur ; bu widget,  ziyaretçilerin e-posta yoluyla blogunuzdan en son güncellemeleri almalarına yardımcı olur. İnsanlar sadece e-posta adreslerini girip " Abone Ol " düğmesini tıkladığında, blogunuzun tüm güncellemelerini e-postalarının Gelen Kutusu'ndan alırlar. Bu widgetlar yalnızca trafiğinizi arttırmakla kalmaz aynı zamanda sadık bir okuyucu topluluğu oluşturmanıza yardımcı olur.


E-posta Abonelik Widget'ının Faydaları

E-posta Aboneliği kutusu aynı zamanda bir web sitesini tanıtmanın en iyi yolu olarak kabul edilir. Abonelik widget'i , aktif bir okuyucu topluluğu oluşturmanıza ve blog trafiğinizi artırmanıza yardımcı olur. Daha fazla trafik = Daha fazla AdSense kazancı . Bu widget, okuyucularınıza anında E-posta yoluyla en son gönderileri göndermenize yardımcı olur ve bu widget'in en iyi yanı, okuyucularınızı sosyal medya kanalları üzerinden bağlantı kurmanıza yardımcı olacak sosyal medya bağlantılarını ücretsiz alabilmenizdir.


Blogger’a E-Posta Aboneliği Widget Nasıl Eklenir

Blogger kendi   E-posta aboneliği mevcut ancak bu sosyal medya entegrasyonuna sahip şık bir e-posta aboneliği kutusu kadar çekici değildi . Özel e-posta aboneliği eklendi , e-posta aboneliği hizmeti ve sosyal medya hizmeti sağlar. Blogger için en iyi abonelik widget'ları aşağıdadır, bu nedenle blogunuzun tasarımına göre seçim yapın ve aşağıdaki adımları izleyin:

Seçenek 1:
Blogger E-Posta Aboneliği Widget'ı Nasıl eklenir




Seçenek 2:

Blogger İçin E-Posta Aboneliği Widget'ı Nasıl Eklenir






                                                  Seçenek 3:

Blogger İçin E-Posta Aboneliği Widget'ı Nasıl Eklenir





Seçenek 4:

Blogger İçin  E-Posta Aboneliği Widget'ı Nasıl eklenir






Blogger'a Bu Şık Abonelik Widget'ı Nasıl Eklenir

1. Adım . Blogger hesabınıza giriş yapın , ardından Düzen >sol taraftaki ' Gadget ekle ' bağlantısını tıklayın.
Adım 2. Seç HTML / JavaScript gelen pop-up > penceresinin boş kutunun içine abonelik widget yapıştırın.

Keyfini çıkarın !

Artık blogunuza gelen ziyaretçiler Abonelik widget'ını kullanarak blogunuza kolayca abone olabilir . Yukarıdaki Abonelik kutuları ile ilgili herhangi bir sorun için Lütfen Aşağıda yorum yapın. Yakında daha fazla Abonelik widget'ı eklenecek. Güncelleme, için takipte kalın Abone olun :))

Kodlara sosyal medya adreslerinizi ve feedburner adresinizi eklemeyi unutmayın
Bu gönderiyi beğendiniz mi? Lütfen paylaşın.


Yayınlarımıza e-posta Abonesi Olarak Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olun
E-mail adresiniz:

Mail Kutunuzdan Onaylamayı Unutmayınız