Blogunuzun Trafiğini artırmak için 6 Önemli SEO İpuçları

Blogunuzun Trafiğini artırmak için 6 Önemli  SEO İpuçları



Bugün   blogunuzun trafiğini ve popülaritesini büyük ölçüde artıracak ve trafiğinizi ve Google Page Rank'ı ve Alexa ve diğer sıralamaları arttıracak SEO İpuçları hakkında konuşacağız. Diğer Webmasterların aksine, 2 yıllık SEO deneyimimi sizinle paylaşacağım.
Çeşitli bloglarda binlerce makale okudum ve bunları uygulayıp test ettim ve sonuçu sizinle paylaşacağım şey. Bilgimin kapsamını aradım ve blogların% 90'ının sizi profesyonel bir Blogger'a getirebilecek birçok yararlı SEO noktasını kaçırdığı ve blogların çoğunun Sıralamalardaki düşüşe yol açan yanlış içerikler yayınladığı noktaya geldim. Bu yüzden aşağıda yıllardır kullanıyorum ve böyle iyi SEO Sıralaması  ve Arama Sonuçları var SEO ana hedefleri belirtilmiştir  .

Blogunuzun Trafiğini artırmak için 6 Önemli  SEO İpuçları

1. Gönderileri Yayınlamanın Doğru Zamanı

Düzenli olarak 7 gönderi yayınladıktan sonra gün geçtikçe Trafik ve Alexa Sıralamamda düşüş gördüm. Bu benim için bir düşünce noktasıydı. İşin aslı, gönderimi  ertesi gün 11: 00-12: 00 (Türkiye Saati ile) arasında yayınladığımda  , doğru zamanda tek bir gönderiyle trafikte büyük bir artış görüyorum. Trafiğin çoğunun internete girdiği zamandır. Öyleyse,  11: 00-12: 00 arasında (ABD'de 08 - 10: 00) göndermelisiniz .

2. Mesaj Uzunluğu ve Özet

Gönderinizi arama sonuçlarında iyi bir şekilde yerleştirmek için gönderinizin en az 300 Sözcük içermesi gerekir  . Ziyaretçilerinizin onu okumayı ve blogunuzu kapatmayı reddetmeleri çok uzun sürmemelidir. Çok uzun bir yazı yazıyorsanız, ziyaretçilerinizi bunaltmamak için 2 veya daha fazla yazıya bölün. Gönderiyi sürekli yazmayın, boşluk bırakmayın ve paragraflarda yazmayın, böylece okunması kolay olabilir.

3. Önce Ana Noktalar Yazılmalı

Önce makalenizin ana amaçlarını ve asıl amacını yazmalısınız. Konunuzla ilgili olmayan hiçbir şeyi yazmayın. Sadece konuya odaklanın..

4. Daima Daha Kısa Gönderi Başlığı Seçin

Gönderi başlığınız mümkün olduğu kadar kısa olmalıdır. Yerleştirin  ilk önemli kelimeleri . Dilbilgisi hakkında endişelenmeyin, arama motorları dilbilginize bakmıyor.

5. Mutlaka Bir Resim Ekleyin.

Seo İçin Optimize Resim Yazımızı okumak bir clik..


Bir resim binlerce dünyayı konuşuyor ve makalenize yeni bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca, Google Görseller’de görünerek gönderinizi de optimize eder.  .

6. Sayfa Yükleme Hızı


Her blogger / webmaster'ın ihtiyacı olan budur. Sayfa Yükleme trafiğiniz için büyük bir faktördür, çünkü ziyaretçilerin çoğu sayfa yavaş yükleniyorsa beklememektedir, yalnızca sitenizi kapatın ve başka bir siteyi kontrol edin. Bu yüzden ciddi bir sorun olarak kabul edin ve aşağıdaki püf noktalarını izleyin:

Yükleme süresini azaltmak için en önemli adım  , bozuk javascript src linklerini  blog kodunuzdan / şablonunuzdan kaldırmanızdır .

Paylaşmayı ve yorumlamayı unutmayın sağlıcakla kalın..







Yayınlarımıza e-posta Abonesi Olarak Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olun
E-mail adresiniz:

Mail Kutunuzdan Onaylamayı Unutmayınız