ilk blogunuza nasil baslanir

İlk Blogunuza Nasıl Başlanır?

İlk Blogger BaşlamaBlogunuza Nasıl Başlanır- Bugün, blog açmak isteyen ve Bloglama hakkında hiçbir şey bilmeyen insanlar için yeni bir makale getirdim.
·         Bloglamaya başlamak ve bunu öğrenmek istiyorsanız bloglama ile ilgili şu adımları izleyin.
< 
Aşama 1:
İlgilendiğiniz konuyu bulun, öyle ki kimse bunun için para ödemezse, o zaman o konuyu yazmaya son vermeyeceksiniz ve o konuyu başlattığınızda başka her şeyi unutursunuz. Ardından, okuyucunun bakış açısına ve okunması kolay davranışı göz önünde bulundurarak seçtiğiniz bir blog yazın. Görüntüler kalın metinler ve Akılda kalıcı Başlık kullanın.
< 
Aşama 2:
Bir blog oluştururken, kullanıcının konuyu okumaya dayanamayacağı bir temaya ihtiyacınız olacak. Blogger’ı indirip, sonra blogunuza yükleyebileceğiniz çevrimiçi birkaç ücretsiz tema var, ancak bundan önce önceki temanızın yedeğini aldığınızdan emin olun, böylece yenisini beğenmezseniz eskisiyle değiştirebilirsiniz. Ücretsiz tema seçmek telif haklarına neden olur ve bu nedenle altbilgide kaldıramayacağımız bir bağlantı vardır, endişelenmediği için saklayın.
İlk Bloğunuza Nasıl Başlanır
Blog Başlama Teknikleri



Aşama 3: Gönderiyi yazarken bunu yazıya iyi bir başlık eklemeniz gerektiğini unutmayın; ayrıca ana ve yazı içinde, yazarken metniniz için herhangi bir kategori seçebilirsiniz. 'başlık, başlık, alt başlık vb.' gibi ana metni arayarak kolayca google arama yapmak için google arama yapacak. Bu püf noktalarını yalnızca gerekli olduğunda kullanın, ayrıca resme başlıktaki resimlere resim yazısı ve o resme açıklama ekleyin. Yayınlamadan önce, yazıyı farklı türde kategorilere ayıran etiket adı verilen bir seçenek vardır, bu nedenle yazıyı eklemek için etiketi eklemeyi unutmayın.

Aşama 4:
> Yeni bir tema yüklediğinizde, gerçekleşebilir o zaman temanın sahip olduğu her şeye ihtiyaç duymayacaksınız, böylece sadece seçenek düzenine girip düzenleyerek widget'ları düzenleyebilir / silebilirsiniz Göstermek istediğiniz yer olarak, yalnızca bir masaüstü kullanıcısından çok sayıda mobil kullanıcı olduğu için temanın mobil uyumlu olması gerektiğini unutmayın.
Aşama 5:
Şimdi Tema yaptı, Yayınla, bu sefer SEO için, HTML kodunu yazarak blogunuza meta kafa etiketinde doğru ve popüler anahtar kelimeler yazın. Ayrıca blogunuzun varsayılan dilini, meta başlıktaki açıklamayı ve meta etiketlerinin dilini ekleyin. Maksimum 300 karakterden oluşan meta anahtar kelimeler için bir sınır vardır. Ve 150 karakterlik meta açıklama için, en iyi Done! Şimdi blogunuzu Google, Bing ve Yandex tarafından sağlanan web yöneticisine gönderin. Ayrıca, site haritasını bunların tümüne ekleyin. Ardından sitenizi Google analytics’e gönderin.
Aşama 6:
 Blog’a alakalı benzersiz içerikler yayınlamaya devam edin ve SEO çok az zaman alıyorsa blogunuz kesinlikle bir gün gelecek ve binlerce izleyiciye sahip olacaksınız ve böylece reklamlarınızı ekleyerek kazanabilirsiniz. Blog. Şansın en iyisi olsun.





Yayınlarımıza e-posta Abonesi Olarak Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olun
E-mail adresiniz:

Mail Kutunuzdan Onaylamayı Unutmayınız

1 yorum:

yorum
Rajat
admin
11 Aralık 2019 13:31 ×

i really like this blog..
come lets travel

Rajat
Cevapla
avatar