Blog yazisi yazarken dikkat

Birçok kişi yazı yazmanın kolay bir iş olduğunu ve herkes yazı yazabileceğini söylüyor. Herkesin makale yazabileceğini kabul ediyorum, ancak herkesin kaliteli makale yazabileceği konusunda hiçbir fikrim yok; bu yüzden birkaç blog yazarının daha fazla trafik alması ve düzenli okuyucular alması ve az sayıda blog yazarının bu kadar çok nedeni var.


Blog yazısı nasıl yazılır
Blog yazısı nasıl yazılır


Makaleleri ve makalelerinizi sunma şeklindeki kaliteli makalelerin farkının temel nedeni, paylaştığınız bilgiye ilişkin güveni gösterecek bir maddedir. Tabii ki, hiçbir yazar mükemmel değildir, ancak okuyucunun önüne makale sunarken, yazınızın paylaşmaya değeceğinden emin olmalısınız.
Makale yazarken güvenin yoksa güveninizi geri kazanmak için hızlı çalışma ipuçlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Yazdıklarınızı bilin:
Yazı yazmanın doğru planlamaya ihtiyacı vardır; Eğlenmek için yazmaya başlayamazsın. Yazdıklarınıza güvenmek için, yazınız için güzel bir konu bulmanız , bu konuyla ilgili bilgi edinmeniz, paylaşmak istediğiniz noktaların ana hatlarını vermeniz, kanıtların makaleyi okuması ve yüksek sesle okumasını sağlayın . Bu, hataları düzeltmenize ve paylaştığınızın okuyucularınız için iyi ve kullanışlı olduğuna dair güven inşa etmenize yardımcı olacaktır.

Olumsuz yorumları işleme koyun:
Hepimiz olumsuz yorumlar, yazım hataları, kalite veya sunumda eksik madde veya başka herhangi bir sebep olabilir. Blog yazmaya başladığımda, bu tür olumsuz yorumlarla güvensiz kaldım. Ama zamanla hatalar yapmak, her işin bir parçası olduğunu ve daha da önemlisi bu hatalarından öğrenmek olduğunu anlamıştım, bu daha iyi bir yazar olmaya yardımcı olacaktır.

Bırak gitsin:
Bir var negatif yorum , sırada ne var? Okuyucuların olumsuz yorumlarının orijinal olduğunu düşünüyorsanız, o zaman geliştirmeyi deneyin ancak bunu kişisel olarak almadığınızdan emin olun. Ne zaman hata yaparsam, düzeltebilirim ve tekrar etmemem gerektiğini unutmam. Her neyse, herkesi yazdıklarınızdan memnun edemiyorsunuz, biri beğenecek ve birileri olmayacak ve bloglamanın gerçeği budur.



Kimse uzman değildir:
Uzman olmadığınızı düşündüğünüzden emin değilseniz, o zaman bu konuyu tekrar düşünün. Yazıya gelince, uzmanlar bile hata yapar ve bir insan olarak hepimiz hata yaparız. Bu nedenle her zaman uzman bir yazar olmayı amaçlamaktan ziyade daha iyi bir yazar olmayı hedef edin.

Patlama ile başlayın:
Olumsuz yorumlar aldıktan sonra bile, yazma konusunda güven eksikliğinin üstesinden gelmenin en iyi yolu, hatalar yaparak yeni başlamaktır. Kendinize inanmanız ve bir yazı yazmaya tekrar hazır olduğunuz önemlidir. Daha iyi ve kendine güvenen bir yazar olmak için yapabileceğiniz tek şey yazmaya, yazmaya ve yazmaktır. Kendinizi rahat bırakmayın ve çok sayıda olumlu enerjiyle bir yazı yazmaya başlayın.
Yazı yazmak, okuyucularınıza kaliteli içerik sağlayabileceğinize kendiniz inanan bir konudur ve makaleler yazarken güven kazanma konusunda yukarıdaki ipuçları benim için çok iyi çalışıyor.


Yayınlarımıza e-posta Abonesi Olarak Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olun
E-mail adresiniz:

Mail Kutunuzdan Onaylamayı Unutmayınız

1 yorum:

yorum