Blog Yazilarini Yazmanin Az Bilinen Sirlari

Blog Yazılarını Yazmanın Az Bilinen Sırları
Yazmak bir sanattır. Herhangi bir formun yazılması basitçe bir sanattır. Uygulama ve sebatla hakim olabilen bir sanat . Bugünün en popüler ve etkili yazarları, blog yazarları ve yazarları eserlerinin etkinliğini nasıl buldular? Bazı içerik okuyucularının beyinleri üzerinde büyü gibi çalışır ve sosyal düğmeler siyah ve mavi renk alır. Böyle cazip bir içerik oluşturmayı nasıl başarıyorlar?
Kelimelerin insanın zihinlerine ilham vermesi veya zayıf düşürmesi için gücü vardır. Blog yazarları , yazarlar ve yazarlar olarak ana hedefleri , kitlenize cazip bir içerik sağlamaktır . Bilgi sağlayan içeriği, onları harekete geçiren içeriği ve içeriği mutlu eden içerik. Okuyucunun yüzüne bir gülümseme getiren iyi makale veya blog yazısıdır. Peki, blogunuz için etkileyici harika makaleler bulmayı nasıl başarıyorsunuz? Bu seviyeye ulaşmak önemli değil.


Blog Yazılarını Yazmanın Az Bilinen Sırları
                                                       Blog Yazılarını Yazmanın Az Bilinen Sırları




Blogunuz için ilgi çekici makaleler yazma: Gizli
amaç
Yaptığınız her şeyde amacınız konusunda bir fikriniz var. Peki neden içeriğinizle aynı değilsiniz? Kendinize şu soruyu neden ilk önce yazıyorsunuz? İçeriğim okuyucu zamanına herhangi bir değer katacak mı? Ne çözüyorum ya da içeriği ile ne söylemeye çalışıyorum?
Sesinizi ve bir parça içeriğin tek amacı bilin. Kendinize cevap verebiliyorsanız, kitleniz yazdıklarınızı çok sevecektir. Hedef kitle, ulaşmak istediğiniz kişiyi bulun ve neden içeriğinize hitap edeceğini kendinize yanıtlayın.
Başlıkları hafife alma
Başlıklar, içeriğinizin kalbi ve ruhudur. Shakespeare ve Dan Brown'ın eserleri ne kadar yakın olursa olsun içeriğini okumak hiç kimsenin umurunda olmazdı. Harika içerik oluştururken manşetlerin gücünü hafife almayın. Başlıklar içerik makyajıdır ve kötü görünmek istemezsiniz, içeriğinizin neden kötü görünmesini sağlayın?
Okuyucunun dikkatini çeken kurnaz manşetlerle gelin. Başkalarının sorunlarına cevap verdiğinizi söyleyen başlıklar. Bazı sorunları ya da bazı bilgileri farklı açıyla çözme sözü verin.
Yazma ve okuma 2 yönlü bir süreçtir ve tamamlanmamış bırakmayın. Kendi sesinizin olduğundan emin olun. Kendi sese yazın. Daha çok 'Siz' kullanın ve okuyucularınıza doğrudan birinci şahıs sesiyle hitap edin. İnsanlar içeriğini okuyorlar, çünkü sesinizi duymak istiyorlar.
Sese bir bakış açısı kazandırın ve içeriği kişiselleştirin . Düşüncelerinizi ve düşüncelerinizi paylaşın. Düşünülürsen herkes olur, iyi olur. Önemli olan, söyleminizi gerçekler ve mantıkla tamamlamanız gerektiğidir. Bilmediğiniz herşeyi karıştırmayın. Birinin sizi duyacağını bilin.
Beklenti kur
Harika bir hikaye dizisi ne yapar biliyor musun? Beklentinin oluşması. Kitlenizi daha fazlası için bağırın. Harika bir sanatçı, izleyicileri arasında beklenti kurar. Yazmak bir sanattır hatırladın mı? İçeriğinizi bir Hollywood filmi gibi davranın. Ne diyor? Sırada ne var
İlk satırdan bir içeriğe beklenti katın. Kitlenize, gelecek olanın ipucu olmasını sağlayın ve onun ilginç olduğundan emin olun. Unutmayınız ki, bina beklenti sürecine fazla girmeyin. İçeriğinizin momentumunu kontrol edin.
Taranabilir olmasını sağlayın
Blogunuz veya makaleniz taranabilir mi? Şimdi bu taranabilir mesajlar nedir? Teknolojinin gelişiyle birlikte, bilgi üreten ve tüketen araçlar her zaman yüksek bir seviyededir. Oluşturulan içeriğin çoğu, ek bir avantajdan az veya hiç eksiği olmayan bir gürültü kaynağı gibi davranır. İnsanlar neyin parazit olduğunu ve neyin olmamış olduğunu anlamaya ne dersiniz? Sadece tarıyorlar!
Birinin Shakespeare-ic eseri kalsanız, içeriğinizi tek tek okumasını istemeyin, yapmazlar. Buna gerek bile yok. Son anketlerde ortalama bir ziyaretçinin bir makalede sadece 96 saniye kaldığı tespit edildi! O zaman ne kadar okuyabilirdi ki? Tarıyor. Blogunuzun ve makalelerinizin taranabilir olduğundan emin olun. Arkadaşlarınızı veya ağınızdan birine hızlı bir şekilde bakıp neyi söylediklerini sorun.



Yayınlarımıza e-posta Abonesi Olarak Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olun
E-mail adresiniz:

Mail Kutunuzdan Onaylamayı Unutmayınız